برنج کامفیروزی سرخ شده یکی از محبوب ترین غذاهای برنجی در جهان است

برنج سرخ شده چینی غذای اصلی راحتی است.

به آن فکر کنید یک کاسه برنج سفید بخارپز که به قوام مناسب پخته شده و پر از تکه‌های گوشت و سبزیجات است.

جای تعجب نیست که برنج کامفیروزی سرخ شده یکی از محبوب ترین غذاهای برنجی در جهان است!

برای آشپز خانه، زیبایی برنج سرخ شده این است که بسیار سازگار است.

مانند چاو ماین، برای آن شب‌هایی که یخچال را تمیز می‌کنید و می‌خواهید از شر گوشت یا سبزیجات باقی‌مانده خلاص شوید عالی است.

در حالی که منشأ دقیق برنج سرخ‌شده در تاریخ گم شده است، اعتقاد بر این است که این برنج زمانی اختراع شده است.

سلسله سوئی (589–618 پس از میلاد)، در شهر یانگژو در استان جیانگ سو شرقی.

برنج سرخ شده یانگچو (یانگژو) هنوز معیاری است که سایر غذاهای برنج سرخ شده چینی را بر اساس آن قضاوت می کنند: لقمه های برنج کرکی که با گوشت کبابی، میگو، پیازچه و نخود فرنگی ریخته شده است.

در رستوران‌های آمریکایی چینی، گاهی اوقات آن را «برنج سرخ‌شده ویژه» می‌بینید.

امروزه غذاهای برنج سرخ‌شده در سراسر چین یافت می‌شود، به‌ویژه در جنوب، جایی که برنج غلات اصلی است.

کلید درست کردن برنج سرخ شده استفاده از برنجی است که قبلا پخته شده است.

برنج قدیمی‌تر خشک‌تر می‌شود، و شانس شما را کاهش می‌دهد که با ظرفی خیس و کثیف مواجه شوید.

برنج یک روزه خوب است، اما برنج دو یا سه روزه بهتر است. قبل از پختن، برنج را بین انگشتان خود بمالید تا کلوخه های آن از بین برود.

برنج دانه بلند که نسبت به سایر انواع برنج نرم تر و چسبندگی کمتری دارد، برای غذاهای برنج سرخ شده بسیار مناسب است.

در اینجا دستورالعمل‌های عکسی وجود دارد که نحوه پخت برنج را نشان می‌دهد.

در حالی که هیچ چیز بهتر از برنج پخته شده قبلی برای تهیه برنج سرخ شده در صورت نداشتن برنج، در اینجا نکته‌ای از سرآشپز تلویزیون و رستوران‌دار مینگ تسای است:

یک دسته از برنج تازه پخته شده را آماده کنید، آن را روی یک ورقه پخت پهن کنید و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.
بافت برنج سرخ شده کاملاً شبیه برنج پخته شده چند روزه نیست، اما یک جایگزین مفید است.

چندین مکتب فکری در مورد چگونگی انجام این کار وجود دارد. در اینجا دو راه وجود دارد و هر یک از روش ها خوب است.

تخم مرغ زده شده را سرخ کرده و به صورت نوار برش دهید تا به عنوان چاشنی استفاده شود.
تخم مرغ را هم زده و با برنج مخلوط کنید.

تخم مرغ را جداگانه هم می زنیم و در مراحل آخر پخت به برنج اضافه می کنیم.
به جای برنج سفید ساده، از برنج معطر نیز می توان استفاده کرد برنج باسماتی به برنج یاس ارجحیت دارد.