برگه زردآلو درجه یک سرشار از ویتامین c است

راه های زیادی برای خشک کردن برگه زردآلو درجه یک وجود دارد.

برخی از کاربردی ترین روش ها در زیر توضیح داده شده است.

روش اول: خشک کردن در آفتاب

این روش یکی از روش های سنتی نگهداری مواد غذایی است و به دمای بالای 23 درجه سانتی گراد یا 73 درجه فارنهایت نیاز دارد.

ابتدا زردآلو را با دقت چیده و سپس شستشو می دهند تا سموم، کثیفی و آفات از پوست پاک شود.

سپس هسته ها را جدا کرده و میوه ها را به قطعات مساوی برش می دهند.

بعد، زردآلوها را روی یک ورقه پخت قرار می دهند. آنها روی هم قرار نمی گیرند.

استفاده از بشقاب شیرینی پزی برای سهولت در نظافت توصیه می شود.

زردآلو

سپس زردآلوها را با پارچه مشبکی پوشانده و در آفتاب قرار می دهند.

پوشش از میوه در برابر آلودگی هوا و حشرات محافظت می کند.

مدت زمان خشک شدن در این روش 2 تا 4 روز می باشد.

برای جلوگیری از ریزش قطرات شبنم روی میوه، می توانید آنها را یک شبه داخل آن بیاورید.

روش دوم: خشک کردن در فر

مانند دستور فوق، ابتدا زردآلوها را شسته، هسته ها را جدا کرده و زردآلوها را به قطعات مساوی برش دهید.

سپس، آنها را در سینی فر قرار می دهند. فر را روی 65 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

در این روش می توان زردآلو خشک را بعد از 12 ساعت تهیه کرد.

شما می توانید آنها را به راحتی ذخیره کنید. زردآلو خشک را در ظروف در بسته و دور از نور خورشید نگهداری کنید

زردآلو خشک از خشک کردن برش های میوه زردآلو تهیه می شود.

همچنین هسته زردآلو سرشار از پتاسیم، فیبر، آهن و ویتامین های A، C و E است و رطوبت آن بدون کاهش ارزش غذایی تبخیر می شود.

محتوای فیبر زردآلو خشک می تواند در درمان یبوست نقش داشته باشد.

این میوه ها همچنین منابع خوبی از لوتئین و زآگزانتین، دو آنتی اکسیدان شناخته شده برای تقویت بینایی هستند.

در این پست با ما همراه باشید تا فواید زردآلو خشک برای سلامتی را توضیح دهیم.