گردو به لطف مواد مغذی و ویتامین های موجود در آن از لخته شدن خون جلوگیری می کند و گردش خون را بهبود می بخشد.
این امر خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
فواید کلسترول: مصرف روزانه 4 تا 5 عدد گردو باعث کاهش کلسترول می شود. سطح کلسترول خوب را بالا می برد و از افزایش کلسترول بد جلوگیری می کند.
علاوه بر این، محیط اطراف رگ ها را تمیز می کند و به آنها اجازه می دهد تا گشاد شوند و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
فواید دیابت: شایع ترین مشکلی که در دیابت با آن مواجه می شود، قند خون بالا است. گردو به حفظ قند خون در سطوح معقول کمک می کند. بنابراین، بیماران
دیابتی خطر ابتلا به بیماری قلبی را نیز کاهش می دهند.
فواید سرطان: نمی توان گفت گردو سرطان را درمان می کند. اما می تواند عوامل ایجاد سرطان را از بین ببرد یا خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهد. مصرف منظم
گردو به طور غیر مستقیم باعث افزایش مقاومت متابولیسم در برابر سرطان می شود.
فوایدی برای استخوان ها: برخی از متخصصان ادعا می کنند که مقدار کالری گردو باعث وزن می شود، اما اکثریت آنها اظهار می کنند که کالری گردو به تقویت
استخوان ها کمک می کند، مگر اینکه بیش از حد تغذیه شوند. همچنین بیان شده است که کالری هایی که پس از مصرف گردو ایجاد می شود در بدن ذخیره نمی
شود.
فواید برای مغز: چون گردو حاوی لینولئیک، آلفا لینولئیک و ویتامین های E و B6 است.
تأثیر مثبتی بر سیستم عصبی دارد. برخی از دانشمندان ادعا می کنند که مواد مغذی برای اندامی که شبیه اندام ما است مفید است و گردو از نظر ظاهری شبیه مغز
است. با این حال، گردو فراتر از شبیه بودن به مغز، فواید جدی برای مغز دارد. گردو که وظیفه ضدافسردگی را در مبارزه با استرس بر عهده می گیرد برای کسانی که
مشکل خواب دارند نیز درمان است. مصرف گردو قبل از خواب می تواند با کمک تریپتوفان موجود در آن مشکل خواب شما را حل کند.
فواید پوست: گردو که حاوی روغن امگا 3 و مس غنی است فواید زیادی برای پوست دارد. مصرف روزانه 2 تا 3 عدد گردو باعث افزایش خاصیت ارتجاعی پوست شده و
به زنده ماندن سلول های پوست کمک می کند.