شیره انگور اصل سرشار از آنتی اکسیدان است

شیره انگور اصل برای قرن ها بخشی از رژیم غذایی انسان بوده است.

آنها به راحتی رشد می کنند و برای شراب سازی ایده آل هستند.

میوه را می توان خشک کرد و به صورت کشمش نگهداری کرد.

شیره انگور از کل انگور شامل پوست، گوشت و دانه ها تهیه می شود.

حاوی بیشتر ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در انگور خوراکی، به علاوه فواید سلامتی دانه‌های غنی از مواد مغذی است.

رایج ترین نوع شیره انگور بنفش است و از انگور کنکورد تهیه می شود.

همچنین می توانید آب انگور سفید را پیدا کنید که از انگور نیاگارا تهیه می شود.

شیره

هر دو نوع انگور بومی آمریکا هستند.

خوردن انگور کامل نیز یک انتخاب عالی است.

میوه تازه فیبر و ویتامین های اضافی را فراهم می کند.

اطلاعات تغذیه
یک وعده ½ فنجان شیره انگور شیرین نشده حاوی:

  • کالری: 76
  • پروتئین: 1 گرم
  • چربی: 0 گرم
  • کربوهیدرات: 19 گرم
  • فیبر: 0 گرم
  • شکر: 18 گرم

نوشیدنی‌های با طعم انگور ممکن است حاوی قند و آب بیشتری نسبت به آب میوه باشند که کالری زیادی به شما می‌دهند و ویتامین‌ها و مواد معدنی کمی دارند.

به دنبال “آبمیوه 100٪” روی برچسب بگردید تا تمام فواید سلامتی آب انگور بدون قند اضافه را دریافت کنید.

فواید بالقوه آب انگور برای سلامتی

شیره انگور مانند میوه ای که از آن تهیه می شود، منبعی بدون چربی و بدون کلسترول از ویتامین ها و مواد معدنی است.

این یک نوشیدنی کم سدیم نیز هست.

کاهش خطر ابتلا به بیماری

آشیره انگور حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است که می تواند به محافظت از بدن در برابر رادیکال های آزاد کمک کند.

رادیکال های آزاد مواد مضری مانند آلودگی یا مواد شیمیایی موجود در مواد غذایی فرآوری شده هستند.

آسیبی که آنها به سلول ها وارد می کنند می تواند در ایجاد بیماری های قلبی، سرطان و سایر بیماری ها نقش داشته باشد.

آنتی اکسیدان ها ممکن است به جلوگیری یا حتی معکوس کردن این آسیب کمک کنند.

آب های تهیه شده از کنکورد یا انگور بنفش ممکن است برای کاهش خطر بیماری بهتر باشد.

انگور کنکورد و بنفش به طور طبیعی فعالیت آنتی اکسیدانی بالاتری نسبت به سایر انواع میوه دارند.