اعتقاد بر این است که کدو تنبل برای اولین بار در آمریکای مرکزی و جنوبی کشت شد و از آنجا در سراسر جهان گسترش یافت. در روسیه، این سبزی در قرن 16 ظاهر
شد، اما از قرن 18 به طور گسترده ای شناخته شد. در بسیاری از مناطق جنوبی روسیه، گیاهی بی تکلف، پرمحصول و با قابلیت نگهداری آسان آنقدر ریشه دوانده
است که آنها این سبزی را یک فرهنگ بومی روسیه می دانند. دانه کدو تنبل به دلیل فواید آن در طب عامیانه و به عنوان راهی برای تنوع بخشیدن به رژیم غذایی
روزانه مورد توجه قرار گرفت.
تخمه کدو برای کبد چرب چه فوایدی دارد
دانه های کدو تنبل اشباع شده با ریز عناصر مختلف، محصولی خوشمزه، مغذی و سالم است که تا 52 درصد روغن چرب و تا 28 درصد پروتئین دارد. خواص درمانی تخم
کدو به این دلیل است که این محصول حاوی مواد معدنی و ویتامین های ارزشمندی نیز می باشد. این محصول منبع فیبر و اسیدهای چرب تک غیراشباع است که از
سیستم قلبی عروقی محافظت می کند. سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است. پالپ و تخمه کدو تنبل برای دیواره رگ های خونی مفید است و خاصیت ارتجاعی آنها
را افزایش می دهد. برای تمیز کردن رگ ها از تنتور الکلی روی دانه ها استفاده می شود.
ضد سموم و برای بینایی خوب: همه چیز درباره فواید و مضرات کدو تنبل
ویتامین D به قوی نگه داشتن استخوان ها و افزایش جذب کلسیم کمک می کند. روی تأثیر مفیدی بر وضعیت مو، ناخن ها دارد و ایمنی را بهبود می بخشد. منیزیم
برای عملکرد قلب و سیستم عصبی ضروری است، به عادی سازی فشار خون کمک می کند. فواید تخمه کدو تنبل این است که باعث تسریع بهبود زخم و کندی
تشکیل کلسترول بد می شود.
تنها 100 گرم از این محصول، آهن و 17 درصد سلنیوم مصرفی روزانه را برای بدن انسان فراهم می کند. دانه ها حاوی اسید آمینه تریپتوفان هستند که برای تولید
هورمون لذت سروتونین ضروری است. آنها حتی می توانند سردرد را تسکین دهند. منیزیم، روی و فسفر موجود در ترکیب آنها عملکرد مغز را عادی می کند و به شما
امکان می دهد از شر احساسات ناخوشایند خلاص شوید.