بدن به آهن نیاز دارد تا اکسیژن موجود در جریان خون را به طور موثر به تمام نقاط بدن منتقل کند و با کمبود آهن در بدن، میزان اکسیژنی که به بدن می رسد کاهش می یابد که باعث می شود فرد احساس خستگی و سایر علائم ناراحت کننده کند.
یکی از فواید انجیر خشک کاشمر این است که به تامین درصد خوبی از نیاز روزانه بدن به آهن کمک می کند، زیرا هر نصف فنجان انجیر خشک حاوی 1.5 میلی گرم آهن است.
برای دیابتی ها خوبه
محتوای فیبر موجود در انجیر خشک، آن را به غذای مناسبی برای تنظیم ترشح گلوکز و انسولین در بدن تبدیل می کند، علاوه بر آن به وجود خواصی در انجیر اشاره می کند که سطح گلوکز خون را کاهش داده و سلامت کبد را حفظ می کند.
کنترل کلسترول
چندین مطالعه نشان داده اند که مقدار زیادی فیبر موجود در انجیر خشک به کاهش سطح کلسترول انباشته شده در رگ های خونی کمک می کند، بنابراین خوردن انجیر خشک به طور منظم در رژیم غذایی ممکن است به محافظت در برابر بیماری های قلبی و تجمع چربی در خون کمک کند.
پیشگیری از بیماری های مزمن
یکی از فواید انجیر خشک این است که به تامین مواد معدنی و ویتامینهای مهم بدن کمک میکند که کمبود آنها ممکن است باعث عفونت و بیماریهای مزمن در بدن شود و در نتیجه از بروز این بیماریها پیشگیری کند.
مراقبت از پوست و بهبود ظاهر آن
انجیر خشک حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان، ویتامین E و ویتامین A است که مواد مغذی مهمی هستند.
زیرا ممکن است به ظاهری زیبا به پوست کمک کرده و خاصیت ارتجاعی پوست را بهبود بخشند و به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند که در برابر اثرات منفی رادیکال های آزاد محافظت می کند و در نتیجه احتمال علائم پیری مانند چین و چروک را کاهش می دهد.
محتوای آنتی اکسیدانی بالای انجیر خشک همچنین آن را به عامل مهمی تبدیل می کند که به محافظت در برابر بیماری های ناشی از رادیکال های آزاد مانند: آرتریت روماتوئید و بیماری قلبی کمک می کند.