مشکلات گوارشی که در پی پختن نادرست لوبیا قرمز امسال به وجود آمد جان یک مرد را گرفت!

مواد ضد مغذی موجود در لوبیا چشم بلبلی

لوبیا قرمز امسال خام و نادرست پخته شده حاوی بسیاری از مواد ضد مغذی هستند که با اختلال در جذب مواد مغذی از دستگاه گوارش، ارزش غذایی را کاهش می دهند.

اگرچه ممکن است گاهی اوقات مفید باشند، اما ضد مغذی‌ها در کشورهای در حال توسعه که در آن لوبیا یک غذای اصلی است، یک نگرانی جدی است.

مواد ضد مغذی اصلی موجود در لوبیا قرمز عبارتند از:

اسید فیتیک. این ترکیب که به نام فیتات نیز شناخته می شود، جذب مواد معدنی مانند آهن و روی را مختل می کند.

مهارکننده های پروتئاز این پروتئین ها که به عنوان مهارکننده های تریپسین نیز شناخته می شوند، عملکرد آنزیم های گوارشی مختلف را مهار می کنند و هضم پروتئین را مختل می کنند.

مسدود کننده های نشاسته این مواد که گاهی اوقات مهارکننده های آلفا آمیلاز نامیده می شوند، جذب کربوهیدرات ها را از دستگاه گوارش شما مختل می کنند.

لوبیا

اسید فیتیک، مهارکننده‌های پروتئاز و مسدودکننده‌های نشاسته همگی به طور کامل یا تا حدی غیرفعال می‌شوند، زمانی که لوبیا به‌درستی خیسانده و پخته شوند.

تخمیر و جوانه زدن لوبیا ممکن است مواد ضد مغذی مانند اسید فیتیک را حتی بیشتر کاهش دهد.

در برخی افراد، لوبیا ممکن است عوارض ناخوشایندی مانند نفخ، نفخ، و اسهال ایجاد کند.

فیبرهای نامحلول به نام آلفا گالاکتوزیدها مسئول این اثرات هستند.

آنها به گروهی از فیبرها به نام FODMAP تعلق دارند که ممکن است علائم سندرم روده تحریک پذیر (IBS) را تشدید کنند.

آلفا گالاکتوزیدها را می توان با خیساندن و جوانه زدن لوبیا تا حدی حذف کرد.

لوبیا چشم بلبلی خام یا نادرست پخته شده سمی است و باید از مصرف آن اجتناب کرد.

علاوه بر این، این لوبیا حاوی مواد ضد مغذی است و ممکن است باعث نفخ، نفخ، و اسهال در برخی افراد شود.

لوبیا یک منبع گیاهی عالی از پروتئین است.

آنها همچنین سرشار از مواد معدنی مختلف، ویتامین ها، فیبرها، آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات گیاهی منحصر به فرد هستند.

بنابراین، این لوبیا ممکن است به کاهش وزن کمک کند، سلامت روده بزرگ را ارتقا دهد و سطح قند خون را تعدیل کند.

با این حال، لوبیا چشم بلبلی را باید همیشه خوب پخته خورد.

حبوبات خام یا نادرست پخته شده سمی هستند.